Despre: Naruto Shippuuden

Naruto Shippuuden

Uzumaki Naruto a fost dat la o parte de sătenii din Konohagakure pentru că distrugătoarea Vulpe Demonica cu Noua Cozi (Kyuubi) se află in corpul său. Dupa ce intră in Echipa 7, cu colegii Uchiha Sasuke, Haruno Sakura si liderul echipei Hatake Kakashi, se aventurează în diferite misiuni. În prima parte a poveştii problema este periculosul Orochimaru care atacă satul, lucru ce cauzează o vărsare de sânge inocent.

În cea de-a doua parte (Naruto Shippuuden), Sasuke, obsedat şi aproape consumat de dorinţa de răzbunare, îl caută pe Orochimaru pentru a se antrena şi a câştiga puterea necesară înfrângerii fratelui său mai mare. Naruto trebuie să găsească o cale de a-l aduce înapoi pe Sasuke, în ciuda refuzului acestuia. Cum va reuşi Naruto? Va reuşi? Cine i se va opune?

  • Naruto-personajul principal şi în jurul căruia se creează lumea ficţională. Visul său este să ajungă Hokage adică Kage (practic cea mai înaltă poziţie militară şi probabil cel mai influent om din fiecare 5 mari Ţinuturi) al Ţinutului de Foc cu centrul în Satul ascuns între frunze. Încearcă cu disperare să-l salveze pe Sasuke şi o iubeşte cu adevărat pe Sakura.
  • Haruno Sakura-deşi ca apariţie în serial nu e printre primele 5 personaje, fiind lucrul care îl pune în mişcare pe Naruto merita a fi consemnată a doua. Nu ştie că Naruto o iubeşte şi nici măcar nu se înţelege cu el. Cu timpul însă ajunge să-l placă deşi îl loveşte foarte des, aici seamănă cu maestra ei, cel de-al cincilea Hokage. Sakura îl iubeşte pe Sasuke ca de altfel toate fetele din sat.
  • Uchiha Sasuke-conform unui studiu este cel mai plăcut personaj de desene animate de către fete şi probabil numele cel mai răsunător când spui Naruto. Sasuke este rivalul lui Naruto şi în acelaşi timp visul său este să-l omoare pe fratele său, Itachi-acuzat de faptul că şi-a omorât întregul clan. Deşi arată cool şi e calm mai tot timpul are uneori accese de furie când răzbunarea îi este „pusă in pericol”.
  • Hatake Kakashi-un alt nume greu al animaţiei japoneze şi considerat de mulţi centrul serialului; numele lui are rezonanţă şi în lumea serialului el fiind unul dintre cei mai puternici shinobi (şi favoritul meu). Are un aspect relativ cool deşi nu-i place să se dea în spectacol şi întârzie mereu găsind scuze penibile. Are pe faţă TOT TIMPUL o mască care îi acoperă un ochi (practic sursa puterii sale şi pe care îl descoperă în lupte dificile).
  • Tsunade-unul dintre cei 3 Sannini, probabil cea mai puternică grupare a Ţinutului de Foc şi nu numai. Mai important ea este cel de-al 5-lea Hokage. Neastâmpărată, violentă, are cam 50 de ani însă datorită unei tehnici arată ca la 20 (super HOT), pariază foarte mult şi bea-cam aşa poate fi descrisă.

Lumea din Naruto este foarte complexă şi el işi face foarte mulţi prieteni dar şi unii duşmani. Voi înşirui câţiva din prietenii lui: Shikamaru, Gaara, Lee, Ino, Chouji, Kiba, Jiraiya-unul dintre Sannini etc. Marii duşmani sunt: Akatsuki-gruparea celor mai puternici şi răi shinobi, Orochimaru-fost membru al Akatsuki şi un Sannin.

Harta lumii ficţionale Naruto:


Comentarii
  1. xsakebi spune:

    OOO…deci aparent eu sunt singura fată care-l urăşte pe Sasuke?!Recunosc că la început îmi plăcea şi mie personajul, dar după ceva vreme a început să mă enerveze….(Ar trebui trecut şi el pe lista duşmanilor :D)

  2. everspike spune:

    mari sanse 😀 😛

  3. FanPain spune:

    a aparut shippuden 😉 fan pain and yamato

  4. Tymy spune:

    mda nici mie nu imi prea place de noul Sasuke chiar daka inainte eram innebunita dupa el,dar apoi am vazut ca NARUTO o chiar place pe SAKURA si a salvat-o de atatea ori si in plus e si mai drguts in shippuden decvat naruto 🙂

  5. Tymy spune:

    scz decat sasuke e mai draguts Naruto * :))

  6. naruto manga spune:

    bei ce prosti sunteti am vazut pana acum toate episoadele naruto si inca mai sunt am ajuns la naruto manga si nu mai da ep dar o sa mai dea ep nu va speriati

  7. ana maria spune:

    si mie mia placut la inceput sasuke dar am vazut ca este prea ocupat cu razbunarea lui si nu mai imi place akum.Dar in schimb imi place naruto acum

  8. crustii spune:

    bai narito e cel mai tare eu sunt la ep 223 defapt maine il baga

  9. Teodora spune:

    Hmmm…mie nu mi-a placut sasuke de la inceput si nu ca ar fi urat doar ca are atitudinea aia de ingamfat nemernic. Si chiar se crede superior [-(. Naruto si Gaara sunt awesome. Sakura mi se pare prea disperata dupa sasuke…hinata e cea mai simpatica 😀

  10. Ana spune:

    Mie imi place de Sasuke si intotdeauna o sa-mi placa de el.Motivul pentru care eu il plac nu este neaparat aspectul ci faptul ca lupta pentru idealurile sale chiar daca acestea nu sunt tocmai unele….obisnuite sa zicem.multi dintre fanii naruto il urasc pe sasuke si il cred ticnit sau chestii de genul asta dar daca ei ar fi fost in locul lui nu cred ca ar mai fi fost impotriva lui.adica fratele tau(si in cazul lui persoana cea mai importanta pentru el) sa te raneasca si sa iti distruga copilaria si visurile,sa te faca sa porti atata timp ura in suflet,sa nu poti trai intr-un fel obisnuit,ci izolat si obsedat de razbunare apoi sa il omori si sa aflii ca el a fost nevinovat,ca te iubea mai presus de orice, ca tu ai fost totul pentru el si ca tu il urai pe el si pe adevaratii vinovati(adica pe locuitorii Konohai)ii considerai prieteni adevarati sau chiar frati(in cazul lui naruto)…pai daca punem problema asa eu nu as mai comenta impotriva lui.mai stiti cand sasuke s-a luptat cu danzou si danzou i-a spus ca itachi a fost unul dintre shinobi care si-au dat viata pentru sat/ca un asemenea sacrificiu el nu l-ar putea intelege niciodata cei ca el(sasuke)?pai da frate dar nu numai itachi s-a sacrificat ci si sasuke si el inca s-a sacrificat cel mai mult din moment ce el nu a fost niciodata de acord cu asta,adica sasuke nu a fost intrebat daca el vrea sa isi sacrifice atat copilaria cat si viitorul doar pentru ca cei din Konoha sa traiasca bine.acum dupa ce el a suferit atat iar cei din Konoha au fost fericiti e timpul sa se mai schimbe si roata..e timpul ca sasuke sa le arate tuturor la ce sacrificiu a fost supus el doar pentru ca ei sa fie fericiti si sa simta totodata asta pe pielea lor.eu cred ca sunt printre putinii care pot vedea asta din moment ce unii dintre voi nu stiti decat sa criticati dupa aparente si nu sti sa priviti dincolo de fapte.***Sasuke-No.1***

  11. Ana spune:

    am uitat mai sus sa mentionez faptul ca sasuke a facut pana la urma totul din iubire….vroia sa isi omoare fratele pentru ca isi iubea prea mult familia iar acum vrea sa omoare satul pentru ca a pretuit viata fratelui sau mai presus de orice chiar daca orbit de razbunare nu constientiza asta si pentru ca ei sunt adevaratii vinovati de moartea clanului sau din moment ce itachi a fost doar o marioneta a lor fiind santajat si folosit datorita sentimentelor sale.

  12. Turwqaz spune:

    Parerea mea despre Naruto , Sasuke , Sakura : Naruto e dragutz si frumos , el e inversul lui Sasuke . Sasuke o fi el frumos dar e un nemernic , si a devenit disperat de ura . Sakura e dragutza , dar e prea disperata de sasuke , si e prea rea , fricoasa .

  13. Turwqaz spune:

    Daca vreti sa vb dati add la id asta : yoana_papusyca12

  14. Turwqaz spune:

    Vedeti ca a aparut naruto sippuden 🙂 eo sunt la ep : 229 urmeaza sal vad.

  15. gabi spune:

    a aparut si episodiul 250 in fiecare joi apare cite un episod pe 1 martie va aparea si episodiul 251 in acel episod madara uciha se va batea cu konan fata care a parasit akatsuki tot in acel episod naruto deja poate controla puterea lui 9 cozii pentruca el a facut o lupta mai inainite cu el si la invins la intilnit si pe bee adiva pe 8 cozi

  16. vasika spune:

    Dece Sakura nu-l place Naruto ,de atîtea ori a salvato de necazuri!! Chiar daca Sasuke e ultimul din clanul Uciha.

  17. Hain Otto spune:

    cu siguranta acest serial va fi si un nou inceput in lumea anime….pe data de 12.04.2013….va aparea un nou serial anime …NARUTO MANGAN SHIPPUDEN EXTREM TOWN ….actiunea se va desfasura in Konoha (dar va fi diferit de celelalte versiuni…..)..va fi super tare merita sal asteptati….eu am citit cartea….aparuta in anul acesta…..

  18. Hain Otto spune:

    pe ce canal se difuzeaza naruto shippuden????ca eu nu il am numa daca citesc cartile…sau pe net….

  19. corleone spune:

    naruto e cel mai tare…

  20. BluePikaBoy spune:

    A aparut ep 310 http://a-kage.info/anime/naruto-shippuden/ si filmul shippuden 6 ROAD THE NINJA http://a-kage.info/anime/naruto-shippuden/naruto-shippuden-movie-6.php 😀 vizionare placuta

Lasă un comentariu